Verzending, Levering en Retournering

Bij een aankoopbedrag van 100 euro of hoger zal je pakket gratis worden geleverd! De ZwemSpecialist artikelen worden bezorgd in Nederland door PostNL en in België met DHL. Wanneer je op werkdagen voor 12:00 uur bestelt, wordt de bestelling de volgende dag al geleverd. Dit geld voor voorradige producten. Is een product bij ons niet meer op voorraad, kan het zijn dat het iets langer duurt voordat je pakket verzonden wordt. Dit zal tijdig kenbaar gemaakt worden. Wanneer het artikel verzonden is, zal je een mail ontvangen waar de track & trace code in staat vermeld. Vanaf dit moment kun je je pakket volgen tot aan de bezorging.

Je kunt je bestelling ook laten bezorgen op een van de PostNL of DPD servicepunten. Tijdens je bestelling kun je zelf aangeven bij welk servicepunt je bestelling geleverd zal worden, je ziet gelijk de openingstijden van het betreffende servicepunt. Na levering zal je bestelling 2 weken voor je bewaard worden. Als je het pakket ophaalt bij het Servicepunt moet je een wettelijk legitimatiebewijs meenemen.

Het kan gebeuren dat wij per ongeluk een verkeerde kleur of maat naar je opsturen. In dat geval kun je ons bellen + 31 085 4895818 of mail naar info@zwemspecialist.nl en wij lossen het voor je zo snel mogelijk op!

Zit je bestelling toch niet helemaal zoals je verwacht had? Dat kan gebeuren en dan is het natuurlijk mogelijk om de gewenste artikelen te retourneren. Bij je bestelling zit een formulier met de stappen die je dient uit te voeren. Het retourneren van artikelen worden niet door De ZwemSpecialist betaald. Wanneer wij de artikelen in de gewenste staat weer hebben ontvangen, maken wij binnen 14 dagen het geld weer naar je over.

Download hier het retourformulier.