VERZENDING LEVERING EN RETOURNEREN

VRAAG EEN RETOUR AAN

Wanneer je een bestelling plaatst met een waarde hoger dan € 75,- wordt je bestelling gratis thuisbezorgd. De bestelling die je plaatst wordt met PostNL of DHL bezorgd. Gaat het om een internationale bestelling, dan wordt deze met DHL of DPD bezorgd. Hieronder hebben we alle tarieven op een rij gezet. 


  • € 5,95 voor bestellingen onder de € 75,- in de Benelux
  • Gratis voor bestellingen hoger dan € 75,- in de Benelux
  • Voor bestellingen in europa gelden de volgende tarieven:
Duitsland € 10,-
Frankrijk € 13,-
Spanje € 16,50
Italië € 16,50
Denemarken € 11,-
Oostenrijk € 11,-
Verenigd Koninkrijk € 12,-
Ierland € 16,50

Producten die direct leverbaar zijn worden binnen twee werkdagen bij je thuis geleverd. Is een artikel niet direct voorradig? Dan word je geïnformeerd over de levertermijn van je bestelling. Bij het verzenden van je bestelling krijg je een bevestiging via het door jou opgegeven e-mailadres. 

Heb je een verkeerd artikel ontvangen? Mail dan naar info@zwemspecialist.nl en wij lossen het zo snel mogelijk voor je op. We sturen je een retourlabel zodat je gratis kunt retourneren en sturen je het juiste artikel toe. 

Je kunt je bestelling ook laten bezorgen op een van de PostNL of DPD servicepunten. Tijdens je bestelling kun je zelf aangeven bij welk servicepunt je bestelling geleverd zal worden, je ziet gelijk de openingstijden van het betreffende servicepunt. Na levering zal je bestelling 2 weken voor je bewaard worden. Als je het pakket ophaalt bij het Servicepunt moet je een wettelijk legitimatiebewijs meenemen.

Is je bestelling toch niet helemaal zoals je verwachtte? Dan kun je bij De ZwemSpecialist eenvoudig retourneren. Download het retourformulier, stop deze in de doos en breng je pakketje naar het dichtstbijzijnde postkantoor. Het retourneren van artikelen is voor je eigen rekening. Wanneer de artikelen in de originele staat zijn ontvangen door ons maken wij binnen 14 dagen het geld naar je over.

 

Download hier het retourformulier.