Onze merken

Arena is in 1973 opgericht en meer dan veertig jaar later, is het nog steeds één van de bekendste zwem-merken van de wereld. De afgelopen jaren heeft Arena flink aan haar imago gewerkt en vooral “arena waterinstinct” is iets wat iedereen inmiddels kent en wat goed aanslaat. Ze houden zich bezig met het ontwikkelen van zwemkleding voor zowel de training, als de wedstrijd. Ook ontwikkelen zij elk jaar weer nieuwe trainingsartikelen en andere accessoires. Ook in de waterpolo-branche doet Arena het goed. Stevige zwemkleding, caps en ballen ontwikkelen zij. Bekijk onze uitgebreide collectie op onze site of in onze winkel.

Biotech USA biedt sinds 1999 wereldwijd haar sportvoeding producten aan voor de brede doelgroep van sporters en is populair bij zowel mannen als vrouwen. Voeding is essentieel om een goede prestatie neer te zetten. BioTechUSA werkt onder andere samen met veel top zwemmers en zwemsters. Katinka Hosszu heeft zelfs haar eigen product gelanceerd, Iron meal. Wil jij meer weten over deze producten of heb jij behoefte aan voedingsadvies? Mail dan naar info@zwemspecialist.nl.

Finis is een bedrijf dat zich bezig houdt met het vereenvoudigen van zwemmen. Zij doen dit door innovatieve tools op de markt te brengen die je kunt gebruiken tijdens de training. Ze zeggen dat ze als geen ander snappen dat het verbeteren van techniek je sneller zal laten zwemmen. Met dit in gedachten maken zij de producten voor iedere slag en voor ieder type zwemmer/zwemster. Ook hebben ze tools voor coaches om zwemmers beter aan te kunnen sturen en tips te gegeven. Veel trainingstools dus vanuit Finis, waarbij innovatie en het verbeteren van techniek centraal staat. Een top aanvulling op ons assortiment. Je vindt de producten van Finis onder het kopje accessoires/trainingsaccessoires.

 

 

Funkita en Funky Trunks zijn Australische merken die sinds een aantal jaar hun weg in Europa beginnen te vinden. Voor de dames maken zij badkleding onder de naam Funkita. De heren zwemkleding wordt uitgebracht onder Funky Trunks. Zij staan bekend om het gebruik van felle kleuren. Ook hebben zij typische modellen zwempakken wat betreft hoe de rug is vormgegeven. Naast de felle kleuren gebruiken ze ook aparte opdrukken en designs in hun ontwerpen. Naast zwemkleding vind je bij De ZwemSpecialist ook rugzakken, badmutsen en andere artikelen van dit merk. Bekijk onze collectie op onze site of in onze winkel.

JAKO is van origine een Duits bedrijf. Het is opgericht door twee broers in 1989. Ze hebben een breed scala aan teamkleding en sportkleding van hoogwaardige kwaliteit voor iedere sport.  Nieuw zijn de JAKO dots. Deze vier “bolletjes’ zijn verwerkt in de designs van de kleding. JAKO is er voor sporters met een passie voor hun sport. De kleding is erg functioneel en voldoen aan de behoeftes van iedere sporter. Bekijk de sportkleding van JAKO op onze site of mail naar info@zwemspecialist.nl om meer informatie te krijgen over de teamkleding van JAKO.

Mad Wave is een internationale fabrikant en distributeur van zwemkleding en accessoires die gebruikt kunnen worden tijdens trainingen. Dit bedrijf is opgericht in 2003. Het doel van Mad Wave is om een internationaal sportmerk te zijn gebaseerd op de laatste prestaties in de internationale zwemwereld. Een heel team van ontwerpers en olympische zwemmers die meewerken aan het ontwikkelen en samenstellen van alle producten. De passie voor de sport gecombineerd met de kwaliteit en innovatie, wekt de belangstelling voor hun producten van sporters over de hele wereld.

PowerBar is geïnspireerd door en voor sporters. PowerBar werd gecreëerd met één doel voor ogen – sporters voorzien van de best mogelijke sportvoeding. PowerBar heeft meer dan 25 jaar gewerkt om steeds betere producten te ontwikkelen, altijd gebaseerd op de meest recente wetenschappelijke bevindingen. Powerbar is er zowel topsporters als ambitieuze amateursporters, omdat ze allemaal één ding gemeenschappelijk hebben: ze willen vooruitgang en hun grenzen verleggen. Wil jij meer weten over deze producten of heb jij behoefte aan voedingsadvies? Mail dan naar info@zwemspecialist.nl.

 

Afbeeldingsresultaat voor speedo logo

Al jaren is Speedo actief in het ontwikkelen van zwemkleding. Het bedrijf is opgericht in 1928 in Sydney. Ze houden zich tegenwoordig bezig met het ontwikkelen van nieuwe technieken om deze toe te passen in hun zwemkleding. Zo laten ze ook wereldberoemde zwemmers en zwemsters meedenken in het hele proces. Op deze manier zijn al veel aanpassingen gedaan en nieuwe technische features toegevoegd aan hun zwemkleding. Dit proces wordt niet alleen doorlopen bij het maken van wedstrijd zwemkleding, maar ook bij trainingszwemkleding. Bekijk onze collectie op onze site of in onze winkel.