ZwemSpecialist TV

Hoi Allemaal! Leuk dat je komt kijken bij ZwemSpecialist TV. Op deze pagina zullen een aantal video’s te zien zijn.  Maar op onze YouTube pagina zullen alle video’s natuurlijk terug te vinden zijn.  Elke woensdag zal er een video worden geplaatst over een product of zullen wij producten testen/vergelijken. Heb jij ideeën voor video’s die je graag zou willen zien? Laat het mij weten door naar info@zwemspecialist.nl te mailen! Ik hoop dat jullie iets aan de video’s hebben en dat jullie ze natuurlijk leuk vinden.

De ZwemSpecialist | Uitleg over de Arena Powerskin Carbon Ultra/FlexVX/Air

In deze video leg ik je uit wat de verschillen zijn tussen de verschillende wedstrijdzwempakken. Wat is het verschil tussen aan Arena Carbon Ultra, Flex VX en Air?

De ZwemSpecialist| De verschillende Funkita badpakken

Funkita heeft verschillende modellen badpakken. In deze video laat ik je de verschillende rug-stijlen zien en vertel ik je meer over de kenmerken van ieder model.

 De ZwemSpecialist | De verschillen tussen de Arena Fastpack 2.1 en de Arena Fastpack Core

De Arena Fastpack Core is het nieuwste type rugzak van Arena. Maar lijkt erg op de Fastpack 2.1. Wat zijn nu eigenlijk de verschillen? In deze video vertel ik je meer over deze verschillen.

De ZwemSpecialist| Overzicht van de verschillende planken om benen mee te zwemmen

In deze video laat ik je verschillende planken zien en leg ik uit wat de voor-nadelen zijn van iedere plank. Welke plank past bij welk type zwemmer/zwemster?

De ZwemSpecialist | Review Finis Axis Pull Buoy. Wij Testen hem!

Wij testen regelmatig grappige, unieke en nieuwe producten. In deze video test ik de Finis Axis PullBuoy, hoe werkt hij, en wat zijn de voor- en nadelen? Je kunt deze pullbuoy ook kopen op onze site, dit kan hier.

De ZwemSpecialist | Review Finis Forearm Fulcrum Senior Paddle

Hoe werkt de Finis Forearm Fulcrum Senior Paddle? In deze video zie je hoe je er mee moet zwemmen en hoe ik dit heb ervaren. Wil je dit artikel kopen? Dat kan, door op deze link te klikken.