ZwemSpecialist TV

Hoi Allemaal! Leuk dat je komt kijken bij ZwemSpecialist TV. Op deze pagina zullen een aantal video’s te zien zijn.  Maar op onze YouTube pagina zullen alle video’s natuurlijk terug te vinden zijn.  Elke woensdag zal er een video worden geplaatst over een product of zullen wij producten testen/vergelijken. Heb jij ideeën voor video’s die je graag zou willen zien? Laat het mij weten door naar info@zwemspecialist.nl te mailen! Ik hoop dat jullie iets aan de video’s hebben en dat jullie ze natuurlijk leuk vinden.

 

De ZwemSpecialist | Product uitleg: Arena Powerfin Pro Gold, black, Pink, Green

In deze video zie je de zoomers van Arena en leg ik je uit waar je deze zoomer voor kunt gebruiken. Daarnaast is er een nieuwe kleur namelijk: Goud!

De ZwemSpecialist | Onze eigen ZwemSpecialist Badmutsen en onze bidon!

In deze video laat ik je al onze eigen badmutsen zien en natuurlijk onze eigen ontworpen bidon.

De ZwemSpecialist | De verschillende rugstijlen van Arena badpakken

In deze video alle verschillende rugstijlen naast elkaar die je in de nieuwe collectie van Arena. Ik laat je de kenmerken zien, zodat jij een weloverwogen kan maken.

De ZwemSpecialist | product uitleg Arena Cobra (mirror)

In deze video zie je hoe de Arena Cobra mirror eruit ziet. Hoe komt hij uit de verpakking en hoe zet je hem in elkaar.

De ZwemSpecialist | De Arena Powerskin R-EVO ONE

In deze video laat ik je de Arena Powerskin R-EVO ONE zien. Een gloednieuwe lijn van Arena met betaalbare wedstrijdzwemkleding voor iedereen!

De ZwemSpecialist | Product uitleg over de Arena Faspack 2.1 backpack

In deze video laat ik je de Arena Fastpack 2.1 backpack zien. Hoe ziet hij er uit en welke vakken zijn er te vinden in deze tas?

De ZwemSpecialist | Uitleg over de Arena Powerskin Carbon Ultra/FlexVX/Air

In deze video leg ik je uit wat de verschillen zijn tussen de verschillende wedstrijdzwempakken. Wat is het verschil tussen aan Arena Carbon Ultra, Flex VX en Air?

De ZwemSpecialist| De verschillende Funkita badpakken

Funkita heeft verschillende modellen badpakken. In deze video laat ik je de verschillende rug-stijlen zien en vertel ik je meer over de kenmerken van ieder model.

 De ZwemSpecialist | De verschillen tussen de Arena Fastpack 2.1 en de Arena Fastpack Core

De Arena Fastpack Core is het nieuwste type rugzak van Arena. Maar lijkt erg op de Fastpack 2.1. Wat zijn nu eigenlijk de verschillen? In deze video vertel ik je meer over deze verschillen.

De ZwemSpecialist| Overzicht van de verschillende planken om benen mee te zwemmen

In deze video laat ik je verschillende planken zien en leg ik uit wat de voor-nadelen zijn van iedere plank. Welke plank past bij welk type zwemmer/zwemster?

De ZwemSpecialist | Review Finis Axis Pull Buoy. Wij Testen hem!

Wij testen regelmatig grappige, unieke en nieuwe producten. In deze video test ik de Finis Axis PullBuoy, hoe werkt hij, en wat zijn de voor- en nadelen? Je kunt deze pullbuoy ook kopen op onze site, dit kan hier.

De ZwemSpecialist | Review Finis Forearm Fulcrum Senior Paddle

Hoe werkt de Finis Forearm Fulcrum Senior Paddle? In deze video zie je hoe je er mee moet zwemmen en hoe ik dit heb ervaren. Wil je dit artikel kopen? Dat kan, door op deze link te klikken.