De visie van De ZwemSpecialist

Wij als De ZwemSpecialist willen vier kernwaarden nastreven, namelijk:

Kwaliteit, service, klanttevredenheid, up-to-date assortiment

Kwaliteit:

De Zwemspecialist verkoopt producten van hoge kwaliteit met ieder hun eigen verhaal. Met de merken en producten proberen we je te motiveren met het verhaal dat achter de producten zit.  Met de materialen proberen we je te informeren, zodat je weet wat je koopt. Wij willen jullie de beste producten bieden, zodat jullie tijdens de training/wedstrijd alles uit jullie zelf kunnen halen.

Service:

Wij staan voor je klaar als het gaat om het onderhouden van je badkleding/trainingsartikelen het geven van advies op maat voor al onze klanten. Heb je een vraag over producten die je online ziet of heb je advies nodig tijdens het online shoppen? Je kunt ons altijd bellen en/of mailen of een livechat met ons beginnen en wij proberen je zo goed mogelijk te helpen. In onze winkel zullen we je alle nodige informatie geven om een aankoop te doen die echt bij jou als waterrat past en waar jij je prettig bij voelt.

Klanttevredenheid:

Wij streven naar een 100% klanttevredenheid. Iedereen die online of in de winkel iets van De ZwemSpecialist koopt, moet helemaal tevreden zijn met de producten en de services die wij bieden. Kunnen wij iets verbeteren? Laat het ons weten! Ben je super tevreden over ons (wat wij natuurlijk hopen)? Laat het anderen weten!

Up-to-date assortiment:

Bij De Zwemspecialist heb je gegarandeerd de nieuwste artikelen en de gaafste merken. Wij selecteren onze artikelen zelf en proberen op die manier een collectie samen te stellen die het beste bij onze klanten past. Doordat wij rechtstreekse contacten hebben met leveranciers is er ook bij ons veel mogelijk. Dus zie je een artikel op onze site, maar is hij helaas niet meer in jou maat beschikbaar? Bel of mail ons, en wij kunnen het artikel zeer waarschijnlijk toch nog voor je regelen!